zondag 30 april 2017

K Als je echt iets wilt betekenen ... Deel 19

Dan ...

... zorg je voor een voorraadje leuke ansichtkaarten
  

Als je echt iets wilt betekenen...Alle delen, klik hier!
  
Filippenzen 1:3

Ik dank mijn God altijd wanneer ik aan u denk, telkens wanneer ik voor u allen bid.



Het lijkt wel alsof er voor iedere gelegenheid een kaart bestaat: 'van harte beterschap' , 'succes met je nieuwe baan, gefeliciteerd met je nieuwe woning, je verjaardag, je rijbewijs ...' , enzovoort. Het is heel apart dat er zo'n vraag is naar die ouderwetse 'papierenpost', die vaak niet al te vlot wordt afgeleverd. En dat in een tijd waarin we op alle mogelijke manieren snel en gemakkelijk kunnen communiceren. Maar, men vind het nu eenmaal leuk tussen de rekeningen en de hypotheekaanbiedingen ook 'gezellige post' te krijgen.



Een bemoedigend kaartje kan heel veel betekenen voor iemand die een moeilijke tijd doormaakt. Het is een prima manier om een zieke vriend een hart onder de riem te steken of een drukke moeder van jonge kinderen op te vrolijken. Ook ouderen vinden het erg leuk af en toe een kaartje te krijgen. Eerlijk gezegd: dat vinden we allemaal. Maak vandaag (nu ja, morgen of overmorgen ...) eens  iemand blij vandaag. Stuur een kaartje!
 
Met een kaartje laat je in je hart kijken.
 
Bron van deze tekst is: het boekje 'Als je echt... iets wilt betekenen, dan...' Uitgever IBB Oorspronkelijke Titel is in het engels: 'If I really wanted to make a difference, I would...' 2001 by RiverOak Publishing, David C. Cook, 4050 Lee Vance Vieuw, Colorado Springs, Colorado 80918 U.S.A. 

 











Geen opmerkingen:

Een reactie posten